Anderen over MetElles

Wie is MetElles?

Op het moment dat ik dit schrijf viert Rotterdam de Stad! We vieren de stad van nu en kijken vooruit. Rotterdam is een stad die zichzelf blijft uitvinden en vernieuwen.

Ik heb echt iets met Rotterdam…

Niet alleen de buitenkant die zich in steen prachtig en indrukwekkend aan de skyline presenteert, maar binnen deze muren bruist het van de creativiteit. Hardwerkende mensen, met wie ik een verwantschap voel:

  • niet lullen maar poetsen
  • geen woorden maar daden
  • denken in mogelijkheden
  • creativiteit omarm(end) creativiteit
  • van niets iets maken
  • bouwen en verbinden

Rotterdam en ik passen bij elkaar. Ook ik blijf mezelf uitvinden en vernieuwen. Al 46 jaar ben ik Elles en sinds 2016 startte ik MetElles. projectmanagement. Nieuwe ontwikkelingen en ideeën dagen me uit en geven me energie. Mijn drijfveren zijn dat ik met mijn creativiteit en praktische instelling maatwerk wil leveren. Een eigen kenmerkende signatuur wil neerzetten! Als ik een punt achter een opdracht zet dan hoor ik regelmatig “dat is typisch Elles”.

Lang was mijn werkgebied de “gastvrijheids-sector”, dus ervaring met gastvrijheid, hospitality en klantgericht werken zitten in mijn DNA. Werving en selectie liepen altijd als een rode draad door mijn werkgebieden. Mijn kracht zit in het plannen en organiseren zodat er structuur en overzicht ontstaat.

Krijg je al een beetje een beeld van mij? Dan is het nu het moment om te kijken waarmee ik je zou kunnen helpen.

En misschien ontmoeten wij elkaar en kan je een eigen beeld schetsen!

Met Groeten Elles