Anderen over MetElles
ELLES ZOEKT JOU

Omdat samen zoeken nu eenmaal sneller gaat en ook veel leuker is! 

 

Zoek ik graag mee voor de leukste droombanen naar de slimste, tofste droomcollega(s), wat dacht je van deze;

Wil jij werken in één van de meest iconische gebouwen van Rotterdam, de Noordsingel rechtbank uit 1872? Kan jij keigoed een Office runnen en zeg je regelmatig laat dat maar aan mij over? Of word je blij van cijfers en zorg jij voor financiële en fiscale balans? Durf jij het dan aan om in gesprek te gaan voor één van deze functies;

• Office Manager
• Financieel Administratief medewerker
 

Laat me weten als je meer wilt weten over deze toffe werkplek. Ik vertel je er graag meer over!

Vind jij de kust op het eiland Goeree-Overflakkee één van de mooiste van Nederland? Begin jij je werkdag het liefst met een kop koffie uitkijkend over de zee of zie je toch liever de zon in de zee zakken? Zijn zeemeeuwen je lievelingsvogels? Ben je dol op schelpen en zandkastelen bouwen? Pas je in het profiel van;

• Management assistent/HR manager
• Chef-kok
• Bedrijfsleider
• 1ste medewerker bediening

 

Stuur me dan een berichtje want ik weet dit plekje!