Anderen over MetElles
Anderen over MetElles

Wat een power, wat een enthousiasme en wat een creatieve snelle geest

 

MetElles inschakelen is één van de betere beslissingen die ik heb genomen tijdens het opzetten van mijn bedrijf Studio Oost West in Rotterdam Centrum.

In een bepaalde fase was ik even helemaal het overzicht kwijt, dat was het moment dat ik de tip kreeg om Elles te bellen. Een gouden tip, Elles heeft meegeholpen om structuur te brengen, een plan van aanpak te maken. Ook hield ze de vaart erin en droeg als sparringpartner creatieve oplossing aan. Ze heeft de socials opgezet, meegedacht over logo en huisstijl, belettering, inrichting website etc.

Ik kan Elles absoluut aanraden, ze is een duizendpoot, is positief, denkt out of the box en ze heeft veel ervaring in heel uiteenlopende bedrijfstakken. Ook niet onbelangrijk, ze neemt (bijna) altijd haar telefoon op als je haar belt. Kers op de taart; El is een geweldig mens, de energie gaat stromen als ze binnenkomt.

Last but not least: Als je met Elles iets afspreekt, Consider it done!

Elles, super dank voor je enthousiaste bijdrage.

Studio Oost West
Celia Verschoor
Founder

Anderen over MetElles

Organisatiestructuur aanbrengen

 

MetElles. is de wondere wereld van ’s Zomers binnengestapt (zeg maar een soort “Elles in wonderland”). Ons fantasierijke universum bestaat uit diverse werelden. Wij verkopen oogstrelende bloemen & inspirerende objecten in onze winkel daarnaast decoreren en creëren wij projecten en interieurs.

Ieder specialisme is een eigen organisatie op zich. Om al deze processen en de onderlinge communicatie in goede banen te leiden heeft MetElles. een nieuwe organisatiestructuur geïnitieerd en samen met ons neergezet. Er is een “huis” gecreëerd waardoor er een logisch en transparant geheel is ontstaan. Al onze medewerkers hebben nu een passende rol in ons universum en dat geeft duidelijkheid en creëert betrokkenheid. Het ‘’huis’’ biedt onze organisatie ook de basis om verder te innoveren.

Wij vinden MetElles. professioneel, betrouwbaar, kundig en resultaatgericht. MetElles is een doorzetter, weet op de juiste moment door te pakken, is sterk verbindend en wij vinden haar ook lief!

S’ Zomers team
Michael Swier & Rene Jongeneel
Zakelijk leider & Artistiek leider

Tijd en kosten bespaard

 

Weinig mensen beschikken over de gave dat als je ze iets vraagt te doen je zeker weet dat het ook gebeurt, zonder dat je er nog een paar keer aan moet herinneren. MetElles. is een van die weinigen! Dat heb ik mogen ervaren tijdens het realiseren van mijn tweede restaurant. De samenwerking MetElles. heeft mij kosten en tijd bespaard. Tijd die ik nu heb kunnen besteden aan het dagelijkse runnen van mijn eerste restaurant. Terwijl MetElles. de voorbereiding, begeleiding en opstart van mijn tweede restaurant op zich nam.

Aggy Kan
Restaurant Mangiare Van Oldenbarneveldstraat 150 Pannekoekstraat 93a Rotterdam

House of care

Waar gevoelens en één droom….. “woorden” werden en waar deze….” woorden” werkelijkheid werden.

 

Ontmoeting MetElles. mei 2018, Opening House for Care april 2019.

 

Elles werd mijn schrift en met dank aan Elles (be)staat House for Care als een huis!

Waar ik als meisje aan tafel schoof en ik een vrouw en onderneemster werd!

Ik voelde hoe het moest voelen en had de overtuiging dat er behoefte was aan het bundelen van krachten en expertise van vrouwen die specialistische behandelingen bieden voor vrouwen, maar geen idee hoe ik moest schakelen, laat staan waar ik moest beginnen. 

Ik wist, dat ik vrouwen om me heen wilde met ieder hun eigen kwaliteit. Een kwaliteit die niet mijn expertise was, maar welke noodzakelijk zijn om mijn droom in een tastbaar huis te laten veranderen, Een huis waar nog meer vrouwen met hun eigen expertise, kennis en kunde samen huisvesten waardoor er een breed aanbod ontstaat in één praktijk.

Aan deze tafel wist Elles mijn visie in een concept te schrijven. In de gesprekken was zij een fijn klankbord en gaf zij mij handvatten en richting in de te nemen vervolg stappen. Doordat er nu een concreet concept op papier stond kon ik de gesprekken en ontmoetingen voeren met mijn nieuwe medebewoners.

Binnen een jaar staat er een fantastisch nieuw pand waar geweldige gepassioneerde vrouwen werken op het gebied van well-being. 

Dank voor het zijn van een van deze geweldige gepassioneerde vrouwen gecommitteerd aan het succes van House for Care! 

Marlies Ottevanger
House for care
Fysiotherapie Ottevanger

Anderen over MetElles

Dag van de Zorg

 

In een brainstormsessie MetElles. hebben we onze wens besproken om op 12 mei, de dag van de zorg, iets bijzonders aan al onze medewerkers te geven. Het enige kader was dat het zou aansluiten bij het cultuurprogramma ‘’Orange & Ik’’ dat binnen het Prinses Maxima Centrum wordt uitgerold.

Altijd het beste uit jezelf halen, iedere dag weer. Omdat je het beste wilt voor de kinderen. Of je nu bij zorg werkt, research of staf: daarom werk jij bij het Prinses Maxima Centrum! We willen ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Daarom geven wij de beste zorg, doen we de beste research en ondersteunen we het kind in zijn ontwikkeling. Dat is waar we voor staan en voor gaan. Grensverleggend & gepassioneerd, Veilig en Gastvrij. Dat is Orange, dat zijn wij!

Al vrij snel kregen we van MetElles. een uitgewerkt voorstel: Orange wortel- sinaasappelsoep!! De uitleg was origineel, creatief, praktisch, humorvol en sloot perfect aan bij Orange & ik. Op de dag zelf zijn 160 weckpotten met grensverleggende soep van MetElles. aan onze gepassioneerde medewerkers geven. De medewerkers waren enthousiast over het originele gebaar en de overheerlijke soep! Wij zijn enthousiast over de samenwerking MetElles!

Management Team Zorg

Prinses Maxima Centrum

Off The Beaten Track

 

“Off The Beaten Track” is waar onze organisatie voor staat, zo ook dus de ongewone opdracht die we hadden.
Met Elles Project Management konden wij ons geen betere partner wensen. Niet alleen een gedreven persoonlijkheid, maar met oprechte passie is het project aangepakt en meer dan naar wens uitgevoerd! We gaan zeker weer gebruik van haar diensten maken!

Taco Wijbenga
DGA - OTBT International

Vol passie

 

Als je MetElles praat komt de energie en het enthousiasme je al tegemoet. Vol passie pakt Elles de zaken aan, regelt wat en hoe het geregeld moet worden en hierbij telt voor haar het doel wat je als klant voor ogen hebt gehad. De ontzorging is in één woord samen te vatten: fantastisch! Elles zorgt, met al haar ziel en zaligheid, dat het wordt zoals het is beloofd!

Diana Dutilh
&Dutilh

Afspraken zijn afspraken

 

Enthousiasme en daadkracht, inzicht en overzicht is wat je krijgt als je Elles inhuurt. Iedere Euro verdient zich terug in de perfecte ontzorging. Of het nu om een HRM-traject, een verbouwing of een commercieel project gaat, Elles regelt het wel en met weinig gedoe. Afspraken zijn afspraken. Met goede input levert Elles wat er is beloofd.

Gerlof Menkveld
Interim Manager
Kelo Procurement & Hospitality Development

Event Management

 

JIJ BEDANKT voor je enthousiaste inzet!

De VHV avond in SugarCity heeft meer dan €80.000 opgeleverd voor de Landelijke Depressie Vereniging (en de teller loopt nog steeds). Een fantastisch resultaat. Dikke complimenten voor jullie ook van Vereniging het Verschil. Heel leuk om kennis met je te hebben gemaakt en ik bel je graag nog eens wanneer ik je kan inzetten voor andere producties.

Warme groet,

Ingrid Jurna
Uitvoerend producent/producer

Anderen over MetElles

Snel schakelen 

 

Het is 9.30 uur de studenten van de Hogeschool Rotterdam opleiding communicatie staan klaar om emerging media concepten te presenteren aan een jury. Ze hebben nagedacht over de impact van nieuwe communicatie technologieën voor de retailbranche. Op het laatste moment belt een jurylid af. Ik bel MetElles. Om 10.15 staat Elles in het lokaal aan de wijnhaven. Geïnteresseerd luistert ze naar alle studenten concepten. Stelt vragen, verdiept zich in de opdrachtgever. Het concept dat echt meedenkt met de opdrachtgever en een waardepropositie biedt voor de klant springt eruit volgens Elles. Bedankt Elles voor je snelle schakelen en je deskundige feedback aan de studenten!

Bianca Haanschoten
Kerndocent opleiding communicatie
Hogeschool Rotterdam